dinsdag 8 juli 2008

Lofprijs avond in Nazareno

Wat gaat de tijd toch snel. Een week is niets. Om te beginnen hebben we Mirjam en Matthias met de kleinkinderen opgehaald in São Paulo. Het was een blij weerzien. En wat waren de kleinkinderen groot geworden. Gelukkig waren we geen vreemden voor elkaar geworden en konden we elkaar weer in de armen sluiten. Blij waren we dat we hen n u eindelijk kennis konden laten maken met het werk hier in Brazilië. En ik kan nu al zeggen dat het een hele grote indruk op hen maakt.
We waren volop bezig met de voorbereiding van een lofprijs avond in Nazareno. En om een lang verhaal kort te maken. Het is een fantastische avond geworden waar meer dan 300 personen aanwezig waren. Er waren veel jongelui van de school aanwezig. Ze hebben het evangelie mogen horen en we bidden dat God er vrucht aan gaat geven. De hip hop groep uit São João Del Rei was een groot success. Er zal er een foto van bij doen. Dit was onze eerste lofprijs avond, aan het eind van het jaar willen we nog een keer zo’n avond gaan organiseren.
Gisteren zijn we bij een Aparecida geweest. Zij kan heel slecht horen en we hadden voor haar gehoorapparaten uit Nederland gekregen. Wat was zee r blij mee. Ze kan nu weer goed horen. Zij verdient zelf 150 R$ per maand ( 60 euro) en haar man zit in de gevangenis. Ze had dus echt geen geld om zelf deze apparaten te kopen. Wat fijn date r dan hulp uit Nederland komt en dat we haar op deze manier mochten zegenen. Ze was God erg dankbaar dat God gesproken had tot een persoon in Nederland. Wat kunnen wij ook blij worden als we zo’n gelukkige vrouw zien!

Geen opmerkingen: