zaterdag 23 januari 2010

Maandag 18 januari

Al weer een week terug, en al weer volop bezig, het enigste voordeel is dat we nog niet elke morgen om half zeven hoeven op te staan. Het is hier heerlijk warm, toch bijna elke dag wel in de dertig graden. Wat lijkt het dan al weer lang geleden dat we nog in de sneeuw zaten. Gisteren op cebem geweest, er wordt druk gewerkt, de schilder heeft alle klaslokalen en andere zalen weer mooi geschilderd en ook zijn er nog twee bezig met allerlei andere klussen, zoals toiletten, kapotte vloertegels vervangen. We proberen om elk jaar toch wat aan onderhoud te doen, zodat het gebouw in een goede conditie blijft.

Ook zijn er wat gordijnen zodanig versleten dat er nieuwe gemaakt moeten worden. De eerste voor de bibliotheek heb ik net klaar en nu moet ik nog voor een klas lokaal en dan hoop ik dat de rest het nog een jaartje volhoud. Vandaag heeft Wouter de administratie gedaan van Ibituruna en heb ik de lijsten voor de inkoop gemaakt in Nazareno en Ibituruna, zodat we aan het eind van de week alle inkopen kunnen doen..

Ook hebben we al een paar ziekenbezoekjes gedaan, vanmiddag in Ibituruna om dat pastor Marcio op vakantie is. De moeder van een oudste Renato ligt in coma in het ziekenhuis, ze is pas begin 50. Ze heeft waarschijnlijk twee hart infarcten gehad en vanmiddag hoorden we dat de nieren het opgeven. Bid voor deze vrouw en voor het gezin van Renato. We weten niet wat er moet als deze vrouw overlijd want er is nu geen pastor en als de familie vraagt of Wouter het wil doen dan zal hij dat moeten doen, Hij hoorde gisteren dat hij zondag in Ibituruna moet preken en de week er op hier in Nazareno. En zo rollen we vanzelf weer in het werk. We zijn blij dat we het mogen doen maar bid u a.u.b. voor een nieuwe voorganger hier in Nazareno, zodat wij ons weer op onze andere werkzaamheden kunnen richten. En voor de gemeente is het ook belangrijk, we hebben gisteren een fijne dienst gehad waarin Felipe de bijbelschool student heft gepreekt, hij wordt door st. Eljakim ondersteund zodat hij de bijbelschool kan volgen, het eerste jaar zit er op voor hem en hij mag even thuis van een vakantie genieten.

Nieuwe biggetjes op de boerderij

De Boer, Luizinho, met zijn gezin.

De moestuin ziet er fantastisch uit


Geen opmerkingen: