donderdag 3 september 2009

eindelijk

Wat gaat de tijd toch snel en wat gebeurt er toch veel. Het wordt dus hoogtijd om weer even bij te praten. God is goed! Onze gebeden worden verhoort. Niet alleen in Brazilie maar ook in ons gezin. We hadden gebeden dat naomi zwanger mocht worden en zo mogen we in december weer opa en oma worden. We hebben gebeden voor een vriend voor Stephanie en ook dit gebed is verhoort. Skander is zijn naam en vanaf 21 september gaan ze samen voor 1 jaar de Heer dienen in Zuid Afrika. Fantastisch te weten dat God zelf voor je gezin zorgt.
Ook hier in Brazilie zien we dat God bezig is. Donna Maria heeft haar rug en benen derdegraads verbrand en ligt in het brandwonden ziekenhuisi in Bele Horizonte. Momenteel gaat het na een hele zware periode goed met haar. Ze is een getuigenis en elke dag mag ze met mensen in het zieknhuis bidden. Fantastisch toch!
Ook met de moeder van marcio gaat het goed. We mogen zien dat God alles onder controle heeft en dat erniets gebeurt buiten zijn wil om.
In Nazareno zijn we weer met de bouw begonnen. Er is voor ongeveer 2 maanden bouwen weer geld binnengekomen. Is het iets voor u om een gift te geven voor de bouw. Elke dag opnieuw staan er weer mensen om te v ragen voor een plek, maar we zitten vol met 212 kinderen. We hopen en bidden dat we er in Januari weer 3 zalen bij hebben, maar dan moet er nog weel meer geld binnenkomen. Helpt u mee?
In Ibituruna gaat het erg goed met de gemeente, Afgelopen woensdag zijn er weer 2 mensen tot bekering gekomen. Fantastisch toch! En er hebben zich alweer 10 mensen aangemeld om zich te laten dopen. Zo gaat alles door.
In Cebem Ibituruna heeft Fran, de vrouw van de voorganger, de leiding van Cebem overgegeven aan Keila. We zijn erg blij met keila en zij heeft veel ervaring met leidinggeven. En natuurlijk heeft zij een hart voor kinderen. Ze zijn allemaal heel erg gek met haar.
En zo vliegen de weken voorbij. Preken, bijbelstudies geven, lofprijs en aanbidding leiden, veel met mensen praten, projecten aansturen en leidinggeven. In december komen we 4 weken naar nederland voor verlof. Wilt u meer over dit bijzondere werk weten en wilt u dat we langskomen voor een spreekbeurt of presentatie, laat het dan zo snel mogelijk even weten. We zijn druk bezig de agenda te maken.

Geen opmerkingen: