donderdag 4 juni 2009

Weer een nieuwe ervaring

Afgelopen zondag was voor mij, Wouter, een bijzondere dag.
Ik mocht samen met onze voorganger 4 mensen dopen in een zijtak van de rivier de Rio Grande.
Eerst heb ik samen met Geraldo een basisbijbelstudie van 10 studies gegeven en daarna mocht ik hen ook nog dopen. Het waren 3 tieners en een lerares van CEBEM. Fantastisch toch. De Heer gaat door en onze gebeden worden verhoort! We hebben eerst met de ouders van de tieners gesproken en zij vonden het uiteindelijk goed. De vader van Mirjam is katholiek en wilde eerst niet. Maar toen we hem bezochten en vertelden dat Mirjam zo verandert is, moest hij wel toestemming geven. Zijn andere kinderen zijn bijna allemaal aan de drank.
In Juni beginnen we weer met een nieuwe basisstudie en er hebben zich nu alweer verscheidene mensen en tieners aangemeld. Dus........de volgende doopdienst zal in october wel weer plaatsvinden! Bidt u met ons mee dat God vele harten aan zal raken?
O ja, iets moet jullie nog vertellen. Vlak voorat we de eerste persoon wilden dopen, hoorden we gegil. 2 jongetjes van 4 jaar waren aan het spelen en riepen ineens: een cobra. iedereen vloog er op af en een man heeft hem gedood. De Heer heeft deze kinderen geweldig bewaart.



Geen opmerkingen: