zondag 17 mei 2009

Zomaar even wat dingetjes

Gisteren zijn we met 25 tieners en jeugd van de kerk de hoogste berg ( voor ons heuvel) in Ibituruna gaan beklimmen. Het was prachtig weer, niet te warm en dus heerlijk om naar boven te lopen. Het was ongeveer 45 minuten lopen en voor sommigen was dit ver genoeg. Boven op deze berg hebben we samen God groot mogen maken en hebben we genoten van de natuur die God heeft geschapen. Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit geen werk van mensenhanden kan zijn.

Afgelopen zaterdagavond hadden we de afsluiting van de basisbijbelstudie bij ons thuis. Er waren 3 tieners en 3 volwassenen. Na veel met elkaar gepraat te hebben was de conclusie van alle zes dat ze zich allemaal graag wilden laten dopen. Als alles goed gaat willen we hen nu op 1ste pinksterdag dopen. We zijn hier enorm blij mee, dat zult u begrijpen!

Op Cebem waren we ongeveer 2 maand geleden met de bouw begonnen. We hebben heel snel meer ruimte nodig. We hadden € 10.000 euro gekregen en zijn vol goede moed aan de slag gegaan. Helaas is de situatie nu dat ik over 2 weken de bouw stil moet leggen. De eerste € 10.000 zijn op. Misschien kent u mensen of bedrijven die ons graag willen helpen om zsm weer met de bouw door te kunnen gaan. Helpt u mee zodat we snel weer kunnen beginnen en onze metselaars niet kwijtraken omdat ze aan andere projecten gaan beginnen?

Geen opmerkingen: