maandag 15 december 2008

Formatura 2008

Enkele maanden geleden kwam onze lerares Viviany met een vraag. Zij heeft al jaren een droom om voor de kinderen van CEBEM die voor het eerst naar de grote school gaan een formatura te organiseren. In Nederland kennen wij dit niet, maar hier in Brazilië gaat dit heel erg officieel.
Zij zou dit dan graag in de kerk doen en er moesten voor alle kinderen becka's gemaakt worden.
Op de bijgaande foto's kunt u zien hoe zo'n becka eruit ziet. Herma is op pad gegaan en uiteindelijk hebben we als CEBEM allemaal becka's laten maken. Nu ik u schrijf is het 22.00 uur.
We zijn net terug van het feest. En ja het was een feest. De kerk zag er geweldig mooi uit en er waren 15 kinderen met hun familie om dit feest te vieren. En aan het eind mocht de taart natuurlijk niet ontbreken met een heerlijke frisdrank. Herma is er samen met de andere medewerkers erg druk mee geweest. Ze ligt nu moe maar zeer voldaan op bed. Ik denk dat de foto's wel voor zich zullen spreken. We willen zo ook gaan slapen, want morgen hebben we het grote kerstfeest van Cebem. Daar verwachten we meer dan 400 personen, maar daar zal ik u morgen weer over schrijven. Wij kunnen tot slot wel zeggen dat we erg blij zijn dat we met de hulp van onze God de droom van Viviany hebben kunnen realiseren.




Geen opmerkingen: