zaterdag 25 december 2010

Een heel voorspoedig 2011



Afgelopen 2 weken hebben we de nodige kerstvieringen achter de rug. In Nazareno en Ibituruna. Met Cebem en met de kerken. Gisteren was de laatste in Nazareno. Om 21.30 begon de samenkomst en daarna een liefdemaal. We waren vannacht om 02.00 uur thuis. Vandaag zijn we rustig thuis en gaan we straks met z'n tweetjes lekker gourmetten op de veranda.
Via skype hebben we onze kinderen en kleinkinderen al gesproken. De voorgangers zijn op vakantie dus als er wat is zijn wij nu het aanspreekpunt voor de kerken. We gaan ervan uit dat het rustig zal blijven.
We willen alle blogspot lezers bedanken voor de ondersteuning en betrokkenheid in 2010. We willen jullie allemaal aanmoedigen om hiermee door te gaan.
Wij willen jullie, vanuit een warm Brazilie, een heel gezond en gelukkig 2011 toebidden. Dat God tot zijn doel in ons aller leven zal kunnen komen.
We blijven jullie op de hoogte houden van dit bijzondere werk hier in Brazilie. Vanaf 10 januari gaan we even een weekje op vakantie in Brazilie om de accu weer volledig op te laden. We zijn erg blij met deze mogelijkheid. We laten jullie weten hoe dit geweest is.
Groeten, Gods zegen en veel liefs van ons.

1 opmerking:

Anoniem zei

Jullie ook een heel gezond en gezegend nieuw jaar toegewenst!

liefs en groetjes,

Betty en Eelco